Diensten

Wij zijn drukkers. Onze belangrijkste dienst is dus drukken. En wanneer het product daarom vraagt (bijvoorbeeld vanwege kleine oplage, formaat, snelheid of prijs) zetten we een van onze high quality, high speed printers in. Voor elk product de ideale drukpers of printer. We bieden in het verlengde van het drukwerk ook een aantal andere diensten, om het je gemakkelijk te maken.


Huisstijl: gemak en bewaking

Snel en overzichtelijk je huisstijl online beheren met optimaal gemak om bestellingen te plaatsen. Handig als je voor één of meerdere personen nieuwe visitekaarten nodig hebt, of snel briefpapier wil bijbestellen voor een grote mailing. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding waarmee je, waar je ook bent en hoe laat het ook is, een bestelling kunt plaatsen. Elk moment van de dag kun je zien hoeveel voorraad je van jouw producten nog hebt. We kunnen de voorraad natuurlijk ook vóór je beheren, en met regelmaat zorgen voor de levering van kleine hoeveelheden vanuit ons magazijn. Levering op verschillende adressen is voor ons ook geen enkel probleem.

Je kunt vaste bestaande producten op jouw eigen pagina vinden maar je kunt ook een zogenaamde template door ons laten maken, zodat je zelf teksten of foto’s kunt wisselen. Nodig ons uit, vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden en laat je verrassen.

Online Proofing: supersnelle controle

Met Online Proofing of OLP ben je in staat het drukgerede bestand via een link op onze server te controleren. We hoeven je geen PDF meer per e-mail te sturen, waardoor er geen onnodige opstopping in je mailbox ontstaat. Het systeem houdt bij wanneer welke correcties zijn aangegeven en door wie. Daardoor houd je overzicht over het proces. Alle correcties en correctiefases in het proces blijven bewaard en zijn online terug te vinden. Uiteraard heb je ook toegang vanuit het buitenland zodat er geen onnodige vertraging ontstaat als je op reis bent.

Om het je gemakkelijk te maken

DTP

De periodieken die we drukken worden vaak geheel opgemaakt aangeleverd. Maar voor verschillende periodieken verzorgen we de volledige DTP-opmaak in huis. Onze DTP'ers kunnen desgewenst ook kleine aanpassingen doen in aangeleverde drukwerkbestanden. Nog een kleine belangrijke correctie op het laatste moment? DTP is voor ons geen hoofdactiviteit, maar het is als het moet erg handig dat het kan. Aan jou de keuze: net wat voor jullie organisatie het plezierigst is.

Haal- en brengservice

Voor leveringen van producten naar jouw adres, voor het afleveren van modellen, en voor verkeer tussen locaties van jouw organisatie hebben we een eigen haal- en brengservice waarmee we de belofte om altijd op tijd te leveren elke keer opnieuw waarmaken.

Repro

Voor diverse zorg- en onderwijsinstellingen organiseren we al vele jaren de productie van alle mogelijke repro-opdrachten. Groot en klein. Dat doen we in onze centrale repro maar ook op de locaties van de instellingen. Steeds wordt op basis van efficiency, snelheid en gewenste afwerking afgewogen of het decentraal of beter centraal geproduceerd kan worden. Bij diverse klanten hebben we op een van hun locaties een printshop ingericht waar medewerkers van Schrijen-Lippertz zijn gedetacheerd. Dat heeft een groot voordeel voor die organisaties. Door de geautomatiseerde workflow kunnen medewerkers van achter hun bureau repro-opdrachten plaatsen die al binnen enkele uren geleverd worden.

Goed. Altijd.

Afwerking

Schrijen-Lippertz heeft een indrukwekkend aantal machines om producten af te werken, of om ze een bijzondere bewerking te geven: we kunnen in huis lamineren, stansen, pregen, rillen, perforeren, crash-nummeren, vouwen en hechten. Dat betekent snellere doorlooptijden van jouw communicatiemiddelen en meer zicht op de kwaliteitsbewaking ervan. Daar houden we van.
Goed. Altijd.


Papiercollectie

Om het papier te kiezen dat perfect bij jouw uiting past, hebben we een uitgebreide papiercollectie voor je staan op onze locatie in Voerendaal. Alle actuele papiercollecties van Papyrus, Antalis, Arctic Paper Benelux, Fedrigoni, Gmund, Igepa Papier en nog veel meer hebben we overzichtelijk bij elkaar staan. Je bent van harte welkom om door de collecties te grasduinen en ons te vragen om advies. Natuurlijk schenken we je een kop koffie of thee. En als je wilt laten we meteen onze drukkerij even zien.