Zoveel informatie als er over alle mogelijke onderwerpen te vinden mag zijn op internet: het boek heeft nog steeds een groot publiek. Bedrijven, overheden en particulieren weten de weg naar Schrijen-Lippertz te vinden als ze een boek willen publiceren.

Boeken/Catalogi

Dat kan zijn een referentieboek voor tegelproducent Koninklijke Mosa in Maastricht, maar ook een wetenschappelijke studie naar het mijnverleden van Limburg. Kookboeken, kinderboeken, jubileumboeken, jaarverslagen, familiegeschiedenissen, theaterprogramma’s, woordenboeken, handleidingen, kunstboeken. Met of zonder leeslint. Met of zonder cassette. Met of zonder stofomslag. Dik, dun, groot, klein. Hardcover of pocket. Al vanaf 25 exemplaren kunnen we je een mooi voorstel doen. Maar heb je tienduizenden boeken nodig? Dan ook!

Boekbinden

We produceren boeken, maar voor het binden van boeken werken we samen met de beste boekbinderijen. Ieder zijn specialisme. Onze kennis van binden is uitgebreid en altijd up to date. Wij adviseren je over de meest uiteenlopende productiemethoden en zoeken de leverancier die bij jouw opdracht het beste past. In onze showroom laten we je graag referentieprojecten zien, zodat je een goed idee krijgt van de mogelijke bindwijzen.

Het merendeel van onze producten valt in de categorieën Boeken, BrochuresMagazinesHuisstijldrukwerk. Daarnaast hebben we een grote verzameling die we voor het gemak even Diversen noemen.

Met onze verscheidenheid aan persen en printers kunnen we alle producties aan. Drukken, printen, afwerken. In elke vorm en elk mogelijk formaat. Zowel in de vellen-offset (we zijn de enige drukker in Zuid-Limburg met formaat 72 x 102) als op de printers:
we beschikken over printformaat 33 x 70 cm waarmee we een 3-luik A4 kunnen printen vanaf een oplage 10.