Brochures zijn een geschikt middel om producten te tonen aan je doelgroepen. Om informatie te geven rondom pensioenen, een overzicht van de opleidingen van jullie instituut, patiënten te vertellen hoe een opname in het ziekenhuis werkt of om mensen te inspireren met de artikelen die je verkoopt.

Brochures

Voor sommige beslissingsprocessen is ‘iets fysieks’ in handen hebben, waarin alle belangrijke zaken bij elkaar staan, de meest ideale vorm. En met een brochure kom je echt even binnen bij je doelgroep. Maar je hebt natuurlijk brochures en brochures. Het goede is dat je bij ons terecht kunt voor elke denkbare publicatie in elke denkbare oplage en met elke denkbare extra bewerking of afwerking. Geniet of gesingerd. Oognieten. Gelumbeckt. PUR. Full colour of PMS. Vernis en lak. Ronde hoeken. Doordat we kunnen printen op de allernieuwste generatie printers én drukken op 72 x 102 – en dat kan niet iedereen – kunnen we zowel heel kleine oplagen als zeer grote aantallen efficiënt produceren. Ook mooi: we kunnen in huis lamineren, stansen, pregen, rillen, vouwen en hechten. Daardoor kunnen we de producties nog beter managen en hebben we dus meer controle over kwaliteit en levertijd.

Het merendeel van onze producten valt in de categorieën Boeken, Brochures, MagazinesHuisstijldrukwerk. Daarnaast hebben we een grote verzameling die we voor het gemak even Diversen noemen.

Met onze verscheidenheid aan persen en printers kunnen we alle producties aan. Drukken, printen, afwerken. In elke vorm en elk mogelijk formaat. Zowel in de vellen-offset (we zijn de enige drukker in Zuid-Limburg met formaat 72 x 102) als op de printers:
we beschikken over printformaat 33 x 70 cm waarmee we een 3-luik A4 kunnen printen vanaf een oplage 10.