Vraag je je af of we naast boeken, brochures, magazines en huisdrukwerk ook nog andere zaken drukken?
Die vraag is terecht.
Het antwoord is: als jullie het kunnen bedenken, kunnen wij het drukken.

Diversen

We wilden onze etalage op deze website niet te vol zetten, maar onze showroom in Voerendaal laat nog veel meer mooie drukwerkproducten zien. Kalenders, affiches, blocknotes, postkaarten, bijsluiters, uitnodigingen, schrijfblokken, toetspapier, formulieren met of zonder doordruksets, per vel of gelijmd in de rug, flyers, agenda's, noem maar op. De lijst met producten is oneindig lang in deze categorie. Het is goed om te weten dat we van de kleinste oplage van enkele tientallen tot en met zeer grote oplagen uit de voeten kunnen. En dat we kunnen produceren op klein én groot formaat 72 x 102 - heel efficiënt. En dat we in huis lamineren, stansen, pregen, rillen, vouwen en hechten, kortom: volledige controle over het proces. Het is ons niet gauw te gek, en voor elke grafische vraag hebben wij, of zoeken wij, naar het beste antwoord.

Het merendeel van onze producten valt in de categorieën BoekenBrochuresMagazinesHuisstijldrukwerk. Daarnaast hebben we een grote verzameling die we voor het gemak even Diversen noemen.

Met onze verscheidenheid aan persen en printers kunnen we alle producties aan. Drukken, printen, afwerken. In elke vorm en elk mogelijk formaat. Zowel in de vellen-offset (we zijn de enige drukker in Zuid-Limburg met formaat 72 x 102) als op de printers:
we beschikken over printformaat 33 x 70 cm waarmee we een 3-luik A4 kunnen printen vanaf een oplage 10.