Als bedrijf kom je strak voor de dag met een goede set correspondentiemiddelen. Kwaliteit beleef je door consistente kleur en materiaalkeuze. Je eigen webwinkel met jouw artikelen en templates is gewoon gemak.

Huisstijldrukwerk

Visitekaartjes, briefpapier, with compliments cards en verschillende enveloppen met en zonder venster. Voor een kleine ondernemer kunnen relatief kleine aantallen voldoende zijn. Schrijen-Lippertz verzorgt dat met net zoveel aandacht als de zeer grote producties van enkele honderdduizenden briefhoofden, volgpapier en bedrukte enveloppen voor multinationals. Naast het drukwerk bieden we, als je dat wenst, ook voorraadbeheer als dienst aan. Met name grotere bedrijven, zorginstellingen, onderwijs en overheden maken daar veel gebruik van. Huisstijldrukwerk kan worden uitgebreid met presentatiemappen, interne formulieren enzovoort. Hoe groot het assortiment ook is, de kleurmeesters van Schrijen-Lippertz zorgen voor optimale kleurconsistentie bij het gebruik van elke mogelijke papiersoort.

Het merendeel van onze producten valt in de categorieën BoekenBrochuresMagazines, Huisstijldrukwerk. Daarnaast hebben we een grote verzameling die we voor het gemak even Diversen noemen.

Met onze verscheidenheid aan persen en printers kunnen we alle producties aan. Drukken, printen, afwerken. In elke vorm en elk mogelijk formaat. Zowel in de vellen-offset (we zijn de enige drukker in Zuid-Limburg met formaat 72 x 102) als op de printers:
we beschikken over printformaat 33 x 70 cm waarmee we een 3-luik A4 kunnen printen vanaf een oplage 10.