Voor de binding met jouw relaties, medewerkers of klanten is een gedrukt magazine een effectief middel. Schrijen-Lippertz drukt in allerlei frequenties bladen

Magazines

Magazines zorgen voor een band tussen jouw organisatie en de mensen met wie jullie in contact willen staan. Dat betekent dat bladen voor cliënten van zorginstellingen, magazines voor de bedrijven van de Smart Services Campus, kranten voor pensioendeelnemers, personeelsbladen en uitgaven voor de bewoners van steden en wijken met vaste regelmaat op onze persen te vinden zijn. Veel van onze klanten selecteren Schrijen-Lippertz als leverancier voor periodieken omdat de tijd tussen aanlevering van de laatste actuele redactionele artikelen en het ter post gaan korter dan kort moet zijn. Een zo actueel mogelijk product. Onze oplossing is de geautomatiseerde workflow in combinatie met volledige afwerking inclusief sealen en ter post aanbieden.

Het merendeel van onze producten valt in de categorieën BoekenBrochures, Magazines, Huisstijldrukwerk. Daarnaast hebben we een grote verzameling die we voor het gemak even Diversen noemen.

Met onze verscheidenheid aan persen en printers kunnen we alle producties aan. Drukken, printen, afwerken. In elke vorm en elk mogelijk formaat. Zowel in de vellen-offset (we zijn de enige drukker in Zuid-Limburg met formaat 72 x 102) als op de printers:
we beschikken over printformaat 33 x 70 cm waarmee we een 3-luik A4 kunnen printen vanaf een oplage 10.