Wie wij zijn

Wij zijn Schrijen-Lippertz. Drukkers. Wij geloven in drukwerk. Voor bepaalde vormen van communicatie met je doelgroepen is dat gewoon het beste middel. Omdat drukwerk aanwezig is en in de stroom digitale berichten extra opvalt. Omdat je soms iets aan papier wilt toevertrouwen dat je wilt bewaren en koesteren. Omdat drukwerk zo overweldigend mooi kan zijn


Ervaren alleskunner

We voeren het drukkersvak ruim 80 jaar uit met veel plezier en professionaliteit. Met onze verscheidenheid aan persen, printers en afwerkmachines kunnen we alle producties aan. Briefpapier. Kranten. Visitekaarten. Posters. Een enorme catalogus. Een magazine. Een kunstboek. Eén exemplaar, of tienduizenden. Printen, drukken, afwerken. In alle mogelijke formaten (we zijn de enige drukker in Zuid-Limburg met formaat 72 x 102). Toegewijde mensen. Prima prijzen. Alle actuele papiercollecties zijn bij ons in huis te bewonderen. Kom maar kijken. We ontvangen je graag in Voerendaal. Bij Schrijen-Lippertz. Drukkers.

Alle soorten klanten

Onze klantenlijst beslaat ruim 700 grotere en kleinere klanten: ziekenhuizen en ontwerpbureaus, onderwijsinstellingen en producenten, gemeenten en groothandels, culturele instellingen en de bakker-om-de-hoek. Ze zijn ons alle even dierbaar. Voor veel van onze opdrachtgevers zijn we preferred supplier. Voor sommige verzorgen we het voorraadbeheer, die ontlasten we met speciale online besteltools.


Ons team

 
marthin2.jpg
Marthin Flokstra Algemeen Directeur
marthin2_square.jpg

Marthin Flokstra

Algemeen Directeur

Sinds begin 2009. Grafofiel met ruim 30 jaar ervaring in de wereld van drukwerk en lithografie, in Nederland en Duitsland. Ik zie mijn bedrijf als een sportteam, dat ieder jaar Champions League wil spelen. Ben trots op mijn team van toegewijde specialisten. Om hen te coachen en te laten ontwikkelen tot de best mogelijke prestatie is mijn kick. Samen de lat van kwaliteit, innovatie en service in Limburg op de hoogste trede leggen is mijn drive.

m.flokstra@schrijen-lippertz.nl

045 - 575 16 30

06 - 578 852 50

mike.jpg
Mike Mols Relatiemanager
mike_square.jpg

Mike Mols

Relatiemanager

Pittige vragen van de klant oplossen is mijn dagelijkse uitdaging. Met mijn ruim 30 jaar ervaring in het grafische, opgedaan zowel in de drukkerijwereld als aan bureau-zijde, zorg ik voor snelle, adequate oplossingen. Werken in een team en samen de vraagstukken tackelen, geeft me een kick. Combinatie van zeer ruime pre-press ervaring en project-/ordermanagement geeft mij de juiste tools voor de job.

m.mols@schrijen-lippertz.nl

045 - 562 81 57

maurice.jpg
Maurice Wijsen Calculator/Relatiemanager
maurice_square.jpg

Maurice Wijsen

Calculator/Relatiemanager

Dagelijks houd ik me bezig met complexe calculaties en orders, factureren en nacalculaties. Ik vind het leuk om oplossingen, verbeterpunten en alternatieven te vinden en daardoor een tevreden klant te hebben. We hebben een leuk team dat de schouders er onder zet. Dat motiveert mij ook om tot het uiterste te gaan. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende functies: van vlakdrukmontage en doka werkzaamheden ben ik via de zetterij bij het bedrijfskantoor gekomen. Het orderproces heeft voor mij weinig geheimen.

m.wijsen@schrijen-lippertz.nl

045 - 562 81 33

diana.jpg
Diana Tummers Relatiemanager
diana_square.jpg

Diana Tummers

Relatiemanager

Ik begon bij Schrijen-Lippertz als leerling offsetdrukker, maar werk nu als relatiemanager. Over wat er in druk allemaal mogelijk is, kun je me niks wijs maken. Voor sommige klanten geldt: weet je het niet, vraag het maar aan Diana! In mijn vrije tijd maak ik muziek en treed ik op. En ik probeer de Griekse taal te leren. Ik heb een zwak voor Griekenland. En voor mijn drie katten.

d.tummers@schrijen-lippertz.nl

045 - 562 81 55

ronald.jpg
Ronald Marx Relatiemanager
ronald_square.jpg

Ronald Marx

Relatiemanager

Loyaal, tikkeltje conservatief en eigenwijs. Ken het grafische proces door en door: ik heb achter de drukpers gestaan, montages en plaatkopie gedaan en expeditie. Kan van veel dingen blij worden: mijn vrouw en mijn dochter, een heldere sterrenhemel, een gezellig zomers tentfeest. En ook van mooie grafische producties met verrassende opmaak, papierkeuze en vorm. Moet er iets bedacht worden dan ben ik er als de kippen bij om een oplossing te zoeken. Bedenken, tekenen, uitsnijden en in elkaar zetten. Collega’s zeggen wel eens dat er een knutsel-leraar aan mij verloren is gegaan.

r.marx@schrijen-lippertz.nl

045 - 562 81 78

leon.jpg
Léon Pluijmaekers Administratie
leon_square.jpg

Léon Pluijmaekers

Administratie

De term grafisch dier past goed bij mij. Heb een eigen drukkerij gehad, en heb daar en bij Schrijen-Lippertz veel ervaring opgedaan. Ik heb veel papierkennis en vind het jammer dat dit duurzame product minder gebruikt wordt. Op de administratie zorg ik voor de grafische touch. Ik ben heel precies, dat komt vaak van pas. Vlaai en taart doen het altijd goed bij mij. En blij word ik van mensen die van goede wil zijn.

l.pluijmaekers@schrijen-lippertz.nl

daniel.jpg
Daniël Hodenius Bedrijfsleider
daniel_square.jpg

Daniël Hodenius

Bedrijfsleider

Sinds 2006 onderdeel van dit prachtige bedrijf. Was mijn rol aanvankelijk alleen IT/technisch, nu vervul ik steeds meer facilitaire en (management) ondersteunende taken. Samenwerken aan doelen met tijdsdruk en waar enig risico aan zit, geven gezonde spanning waar ik goed mee uit de voeten kan. Voordat ik in de grafische industrie kwam te werken, heb ik met name gewerkt in administratieve- en IT-functies voor financiële en educatieve instellingen.

d.hodenius@schrijen-lippertz.nl

bart.jpg
Bart de Vries Prepress
bart_square.jpg

Bart de Vries

Prepress

Ik houd me vooral bezig met de workflow en verzorg de opmaak van publicaties. Meer een doener dan een prater, maar altijd collegiaal.

b.devries@schrijen-lippertz.nl

roger.jpg
Roger Cuijpers Offsetdrukker
roger_square.jpg

Roger Cuijpers

Offsetdrukker

Het grafische vak zit in mijn genen. Ik ben er nu ruim 35 jaar in werkzaam, bij verschillende Nederlandse en Duitse bedrijven. Groot formaat vind ik het mooiste wat er is, zeker op de geavanceerde persen waar we hier mee werken. Kwaliteit leveren staat bij mij voorop. Vrolijk word ik van opdrachtgevers aan de pers die hun enthousiasme en waardering laten blijken bij de totstandkoming van hun product.

info@schrijen-lippertz.nl

kaweh.jpg
Kaweh Mustafazadeh Offsetdrukker / Planning
kaweh_square.jpg

Kaweh Mustafazadeh

Offsetdrukker / Planning

Sinds 2000 zit ik in het grafische vak, in verschillende functies bij verschillende bedrijven in Limburg. Ik ben een teamspeler en sta altijd voor mijn team klaar. Met machines en techniek bezig zijn is mijn favoriete bezigheid. Dingen verbeteren en makkelijker maken, dat vind ik leuk. Daar krijg ik voldoening uit. Ondanks dat ik ongeduldig ben is vooruitgang en prestaties boeken mijn drive om nog een stap verder te gaan.

info@schrijen-lippertz.nl

rob.jpg
Rob Wassenberg Offsetdrukker
rob_square.jpg

Rob Wassenberg

Offsetdrukker

Ik ben nu ongeveer een kwart eeuw werkzaam voor het fenomeen ‘Schrijen’ en ben vertrouwd met bijna alle ins en outs van dit mooie grafische bedrijf. Meegegaan met de noodzakelijke veranderingen, zowel bij het drukken als het printen. Mijn motto is: creatief met flexibiliteit. Ik sta altijd klaar om een top product te leveren.

info@schrijen-lippertz.nl

peter.jpg
Peter den Besten Voorman offsetdrukker
peter_square.jpg

Peter den Besten

Voorman offsetdrukker

Al zo’n 30 jaar, in hart en nieren, drukker. Een mooi vak: we zijn dé stap in het grafisch productieproces waardoor creativiteit tastbaar wordt, zwart op wit (of full colour). Ik ben een echte teamspeler, snel, kwalitatief en productief. Kritisch en perfectionistisch bij de uitdagende jobs. Met het team de planningsdoelen verwezenlijken, zonder in te leveren op kwaliteit, op een betrouwbaar machinepark, is mijn drive.

info@schrijen-lippertz.nl


Geschiedenis

Ons bedrijf kent een lange geschiedenis en daar zijn we trots op. Het eerste drukwerk rolde in 1934 van onze persen in Voerendaal en sinds de begintijd zijn we een aanwezige speler geweest in regio Zuid-Limburg. Vanuit Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen en omgeving, tot soms ver daar buiten (tot aan Ierland aan toe) weten opdrachtgevers onze drukkers te vinden. Leuk om te weten is dat het bedrijf werd opgericht door de Voerendaalse koster Schrijen. En dat we in de begintijd opdrachten uit heel het land op de pers hadden liggen, waarbij de nadruk lag op bidprentjes. Als een van de weinige drukkers in Nederland konden we namelijk toen al uit de voeten met kleurdrukwerk.

Lees meer

In Voerendaal werden de vrome heiligen in stemmige kleuren op de voorzijde gedrukt, de afnemers hoefden vervolgens alleen zwarte tekst in te drukken. Vanaf 1948 is de drukkerij gehuisvest in het huidige pand. Ben je al eens bij ons langs geweest? Dan ken je vast het verhaal achter ons nogal opmerkelijke pand. Maar anders vertellen we het je graag, net als hoe ons bedrijf alle stormen in de grafische wereld heeft weten te doorstaan. Weet: je bent altijd welkom.